El Consell de Col·legis d’Infermeres s’oposa la nova titulació de FP d’atenció sociosanitària

El Consell de Col·legis constituït pels quatre col·legis territorials (COIB, COIGI, COILL i CODITA) s’oposa a la creació de la nova FP “Supervisió de l’atenció sociosanitària a la persona usuària” perquè entén que només té per objectiu abaratir costos, a curt i mitjà termini.
Aquesta nova FP s’emmarca en l’àmbit d’actuació dels entorns institucionalitzats on, des de fa temps, les infermeres i infermers catalans reclamen un nou model que integri l’atenció social i sanitària.
El Consell entén que amb aquesta nova formació no es dona solució a la difícil situació de les residències, ara agreujada per la pandèmia, i que posa en risc la qualitat del model d’integració de l’atenció sociosanitària.

Comunicat PDF

Podeu consultar el RD a: https://www.boe.es/eli/es/rd/2022/01/18/46

Foto ©BANC D’IMATGES INFERMERES, Ariadna Creus i Àngel-Garcí

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.