El Consejo General Enfermeria en contra de la nova formació professional en cures sociosanitàries

El Consejo General Enfermería acaba d’anunciar en nota de premsa que considera que aquest nou mòdul formatiu aprovat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional del Govern espanyol suposa una devaluació de l’atenció que reben les persones que son ateses en un centre sociosanitari.

El Consejo i la resta de societats científiques d’Enfermeria consideren que tant les infermeres generalistes com les d’especialitat en Geriatria, son les professionals adequades i qualificade per portar a terme aquesta atenció.

Finalment, des del Consejo creuen que aquesta és una mesura que vol pal·liar la falta de professionals en els centres sociosanitaris però entén que crear aquest nou mòdul formatiu és una decisió equivocada que suposarà poder contractar professionals “low cost” que substitueixin als sanitaris.

Més informació a DiarioEnfermero

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.