– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Resum premsa CODITA 2021

Durant l’any 2021 CODITA ha generat 474 noticies vinculades a les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Les informacions diverses sobre el col·lectiu s’han escoltat ràdio, televisió i llegit en premsa. Així s’han emès noticies sobre CODITA a Tarragona Ràdio, Cadena Ser Tarragona, Onda Cero Tarragona. També a RNE 4, per a tot Catalunya, amb el programa “Boca Orella” on va intervenir en Gerard Mora. També al Hoy por Hoy de Cadena Ser Tarragona.

Destacable també l’article d’opinió a Diari de Tarragona de la Lluïsa el mes de setembre i, important també que una CODITA hagi sortit a un mitjà escrit per a tot Catalunya com El País Catalunya.

Des de CODITA considerem que han estat forces impactes i que aquests ajuden a fer visible el nostre col·lectiu, amb tot, som conscients que encara estem aprofitant l’estirada de la COVID. Es important que som font d’informació per als mitjans i que ens venen a buscar demanant valoracions i informació.

Sobre què hem fet difusió des del Col·legi:

Doncs s’han redactat i elaborat un total de 35 notes de premsa. Escrits dirigits a periodistes amb informació que des de CODITA volem difondre als mitjans.

Han estat notes vinculades majoritàriament amb el COVID (ja sigui amb informació o posicionaments) però també notes de temes propis com per la Jornada de Recerca, sobre els cops de calor, sobre treballs de recerca com:  la salut a les presons, embaràs i trastorn bipolar. Sobre temes d’actualitat com : eutanàsia, salut mental, o aprofitant dies mundials com el de les llevadores, entre altres.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.