El Consejo de la Enfermeria aposta per la recerca

Conscients de la importància de potenciar i consolidar la recerca infermera el Consejo General de la Enfermeria ha anat atorgant ajudes econòmiques als Col·legis professionals d’Infermeres per destinar-los a la investigació.

Aquest ha estat el cas de CODITA que el passat mes de desembre va celebrar, com fa cada any, la seva Jornada d’Innovació i Recerca, i a la que el Consejo ha aportat una quantitat de 14.300 euros.

Cal recordar que en la Jornada d’Innovació i Recerca de CODITA es van presentar 12 treballs de recerca, 1 d’Innovació, 4 tesis doctorals, 2 Treballs de Final de Grau i 12 pòsters. Tots els treballs presentats han d’aportar nous coneixements d’infermeria en benefici dels pacients, famílies i comunitat.

Es van premiar 3 treballs de recerca, un d’innovació, una tesi doctoral, 2 treballs de Final de Grau i 3 pòster. A més també es van atorgat 5 premis a la trajectòria professional en diferents categories.

El Consejo de la Enfermería apuesta por la investigación

Conscientes de la importancia de potenciar y consolidar la investigación enfermera el Consejo General de la Enfermería ha ido otorgando ayudas económicas a los Colegios profesionales de Enfermeras para destinarlos a la investigación.

Éste ha sido el caso de CODITA que el pasado mes de diciembre celebró, como hace cada año, su Jornada de Innovación e Investigación, y en la que el Consejo ha aportado una cantidad de 14.300 euros.

Cabe recordar que en la Jornada de Innovación e Investigación de CODITA se presentaron 12 trabajos de investigación, 1 de Innovación, 4 tesis doctorales, 2 Trabajos de Final de Grado y 12 posters. Todos los trabajos presentados deben aportar nuevos conocimientos de enfermería en beneficio de los pacientes, familias y comunidad.

Se premiaron 3 trabajos de investigación, uno de innovación, una tesis doctoral, 2 trabajos de Final de Grado y 3 póster. Además, también se otorgaron 5 premios a la trayectoria profesional en diferentes categorías.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.