CODITA doble l’aportació a Ajuts Humanitaris amb l’objectiu de que diferents projectes puguin finalitzar

  • La comissió d’Ajut Humanitari entrega aquest 2021 prop de 12.000 euros

La Comissió d’Ajuda Humanitària del Col·legi Oficial d’Infermeres i infermeres de Tarragona (CODITA)  convoca anualment l’Ajut Humanitari. Enguany ha donat prop de 7.000 euros, el 0.7% dels pressupost del Col·legi, a repartir entre set projectes d’Ajuda Humanitària i Social.

Els projectes que es presenten a l’Ajut Humanitària de CODITA han de comptar amb la participació d’infermeres o infermers col·legiats, han de ser projectes que promoguin l’atenció sanitària, lluitin contra la violació dels drets humans, treballin per disminuir les causes i l’avenç de malalties tropicals i eduquin en valors trencant estigmes i rols masclistes.

Enguany des de la comissió d’Ajut Humanitari de CODITA destaquen “que les aportacions han anat destinades sobretot a poder finalitzar projectes, i per això s’ha doblat la contribució inicial d’aquest ajuts que estatutàriament son de 7.000 euros, arribant als 11.979 euros”.

D’altra banda, des del Col·legi fan una crida i encoratgen a entitats i ONG de proximitat territorial  puguin presentar-se en properes edicions a aquests Ajuts.

Aquests han estat el projectes guanyadors:

L’Associació  ECCIT – Delegació  Tarragona. “Promoure la  salut i prevenir la mortalitat materno-infantil a les  zones rurals del  Rif (Marroc) que rebrà 3.500 euros.

Fundació privada Hospital Universitari Joan XXX de Tarragona: “Projecte per  a  la  millora en  salut  sexual i  reproductiva de la   comunitat de Limones  del  Petén  a  Guatemala 2022”. Aquest projecte serà finançat amb 3.597 euros.

Fundació Agua de Coco:  Projecte “Disminución de la prevalencia de la malnutrición, anèmia, malària y esquistosiamiasis en menores y mujeres en riesgo de exclusión social” Tuléar (Madagascar), i que rebrà 2.000 euros.

ONG  Contad Conmigo:  Projecte “Escola de Salut”  D’orfenat a Cooperativa de dones (Congo), que comptarà 2.882,4 per a l’arranjament estructural per a l’atenció comunitària de salut.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.