Aprovats pressupostos Consejo General de Enfermeria per majoria absoluta

Un 68% dels vots a favor va permetre aprovar el passat divendres els pressupostos presentats per l’actual Junta del Consejo General de Enfermeria.

Pels actuals dirigents aquest resultat suposa donar suport a una gestió que busca el consens amb la participació de tots els col·legitas i que treballa per fomentar el creixement i desenvolupament professional, amb la creació del programa “Reconocimiento professional A1”, així com impulsar la recerca, amb una inversió que arribarà als 2.000.000 d’euros i la defensa de la professió, treballant entre altres àmbit per la modificació de la “Ley de Ordenación de las Profesiones Sanitarias” (LOPS) i de la “Ley del Medicamento”, per tal que aquestes reconeguin les capacitats de les infermeres.

Podeu mirar la noticia del propi Consejo al següent enllaç

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.