Lliurament Premis Trajectòria Professional CODITA 2021

L’any 2020  CODITA crea el Premi trajectòria amb l’objectiu projectar el perfil professional de la infermera a través d’un reconeixement públic a qui fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera en tots els àmbits, i que contribueixen al seu creixement, a la seva revalorització i a la seva projecció social. Volem valorar l’esforç d’aquelles persones que han fet quelcom més per la professió, en definitiva que han estat protagonistes.

Es convoquen les següents categories:

  • Premi trajectòria professional. CODITA 2021. Premi destinat a reconèixer la trajectòria professional de les infermeres en qualsevol àmbit.
  • Premi trajectòria professional Jove talent CODITA 2021. Premi destinat a reconèixer a les infermeres de menys de 35 anys que han destacat per la seva trajectòria professional.
  • Premi trajectòria professional infermeres especialistes CODITA 2021. Premi destinat a reconèixer a les infermeres especialistes de qualsevol especialitat que han destacat per la seva trajectòria professional.
  • Premi trajectòria professional humanització. CODITA 2021. Premi destinat a reconèixer a les infermeres que han desenvolupat algun projecte d’humanització.
  • Premi trajectòria professional In memoriam CODITA 2021. Premi pòstum per reconèixer la trajectòria i la figura de les infermeres, que hagin estat col·legiades de CODITA, que ens van deixar.

PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL CODITA 2021Montserrat Boqué Cavallé
ABS Marià Fortuny. Reus V

PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL CODITA 2021Carme Ferré Grau
Professora emèrit de la URV

PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL JOVE TALENT CODITA 2021
Jael Lorca Cabrera

infermera de l’ Hospital Verge de la Cinta Tortosa

PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL HUMANITZACIÓ CODITA 2021Ingrid Roca Buitrago
infermera de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre

PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL INFERMERES ESPECIALISTES CODITA 2021Miguel Ángel Márquez
infermer del Grup Mimara

 PREMI TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL IN MEMORIAM CODITA 2021
Teresa Escoda Pellisa
professora Associada a la Universitat Rovira i Virgili. Impulsora de la humanització
de les cuidadores, va treballar a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta on va potenciar el treball en equip

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.