Lliurament ajuts Projectes de Cooperació Humanitària 2021 i benvinguda als nous residents

Un dels objectius del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, és destinar una part del seu pressupost anual per Ajuda Humanitària i social. Per l’any 2021 la quantitat destinada ha sigut de 11.979,40€.

L’Associació ECCIT – Delegació Tarragona. “Promoure la salut i prevenir la mortalitat maternoinfantil a les zones rurals del Rif (Marroc) (2ª Fase) 3.500€.

 

Fundació privada Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona: “Projecte per a la millora en salut sexual i reproductiva de la comunitat de Limones del Petén a Guatemala 2022” 3.597€.

Fundació Agua de Coco: Projecte “Disminución de la prevalencia de la malnutrición, anemia, malaria, esquistosiamiasis en menores y mujeres en riesgo de exclusión social” Tuléar (Madagascar) 2.000€.

ONG Contad Conmigo: Projecte “Escola de Salut” D’orfenat a Cooperativa de dones (Congo) 2.882,40€.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.