La infermeria integrativa és el futur

La infermera Provi Garcia-Fresneda realitzarà el taller “Digitopuntura en la consulta d’Infermeria” organitzat per CODITA el proper dies 1 de desembre a Tortosa.

L’objectiu del taller és donar eines i ensenyar la tècnica de la digitopuntura a infermeres i infermers que hi estiguin interessats, per tal que integrin aquesta tècnica en el seu dia a dia a la a consulta.

Per la infermera Provi Garcia-Fresneda la infermeria integrativa bé a sumar-se a la infermeria tradicional, amb l’objectiu de millorar l’atenció i cura als pacients. De fet, Garcia-Fresneda explica que la infermeria tradicional igual que en l’especialitat de medicina està mal vista perquè no és una docència reglada i això mateix afavoreix l’intrusisme, que tant de mal fa a la professió. I en aquest sentit creu que seria molt important un reconeixement formal de la infermeria integrativa per part de les autoritats sanitàries.

A l’espera de resultats segons l’evidència científica, la infermera defensa que els tractaments integrats son més efectius, perquè així ha quedat constància en pacients que son atesos des d’una perspectiva integrativa.

Durant la jornada – taller es presentarà també el llibre “Infermeria Integrativa” a càrrec de la infermera Manuela Bonillo, vicepresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i membres de la Comissió d’Infermeria Integrativa del CODITA.

A més d’aques taller, la Comissió d’ Infermeria Integrativa de CODITA ha organitzat també pel dia 2 de desembre a Tarragona, un taller sobre Aromateràpia Científica a càrrec de Juan Serrano i la  Maribel Saiz, on també es presentarà el llibre “Infermeria integrativa”.

Mes informació sobre els Tallers

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.