Webinar: Desmontando mitos sobre la cicatrización y el cuidado de las heridas

El próximo miércoles 24 de noviembre tendrá lugar el webinar “Desmontando mitos sobre la cicatrización y el cuidado de las heridas”, una iniciativa del Consejo General de Enfermería y La Roche-Posaydirigida a aquellos profesionales de enfermería que quieran profundizar en este ámbito de la Dermatología de la mano de expertos en este campo.

El acceso al webinar es gratuito y los asistentes obtendrán un certificado de asistencia con el sello de ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería.

Además, los asistentes que lo deseen podrán recibir gratuitamente un ejemplar del libro “El Arte de Cuidar” de la dermatóloga Elena Conde, ponente invitada al encuentro, a la que se le podrán realizar preguntas al término de su exposición, así como al resto de nuestros expertos. Hay 1.000 ejemplares disponibles.

Más información

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.