Webinar: CLAVES para superar el EXAMEN de ENFERMER脥A FAMILIAR y COMUNITARIA por la v铆a excepcional

馃憠 WEBINAR EXAMEN FAMILIAR Y COMUNITARIA

T铆tulo del Webinar:

 • Claves para superar el Examen de la especialidad de Familiar y Comunitaria por la V铆a Extraordinaria

Descripci贸n: En este webinar, el enfermero Luis Javier Gonz谩lez Fuente (Javi Matr贸n), explicar谩:

 1. Como estar谩 estructurado el examen de la Especialidad de Enfermer铆a FyC
 2. Que estrategia se deber谩 seguir en el examen para superarlo
 3. Claves para contestar las preguntas del examen

Fecha y Hora:

 • Lunes 22 de noviembre a las 18.00

Inscripci贸n al Webinar: https://www.salusone.app/explora/webinars/claves-para-superar-el-examen-de-enfermeria-familiar-y-comu

馃憠 DESCARGA GRATUITA MANUAL ENFERMER脥A FAMILIAR Y COMUNITARIA

Ya puedes descargarte gratuitamente desde SalusOne el manual de Enfermer铆a Familiar y Comunitaria que utilizan los alumnos del Centro de Alto Rendimiento EIR de SalusPlay.

Aunque este manual est谩 dirigido a preparar al examen EIR, puede ser de utilidad para preparar el examen de la especialidad de Enfermer铆a y Comunitaria por la v铆a excepcional.

Este manual est谩 formado por 8 bloques:

 1. Conceptos de Salud y Salud P煤blica.
 2. Determinantes de Salud y tipos de Contaminaci贸n.
 3. Organizaci贸n de la Atenci贸n Sanitaria y la Atenci贸n Primaria.
 4. Epidemiolog铆a y Enfermedades Infecciosas
 5. Principales Enfermedades Infecciosas
 6. Vacunas
 7. Enfermedades Cr贸nicas y Cartera de Servicios
 8. Atenci贸n a Personas con Heridas Cr贸nicas

Descarga del Manual: https://www.salusone.app/explora/descargas/manual-enfermeria-familiar-y-comunitaria—eir-202122

Arxius

Butllet铆

Butllet铆

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD)


D鈥檃cord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicaci贸 estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL路LEGI D鈥橧NFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu inter猫s. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligaci贸 legal, i es mantindran mentre no sol路liciti la seva cancel路laci贸 o oposici贸. L鈥檌nformem que aquestes dades seran tamb茅 compartides amb l鈥檈mpresa MAILCHIMP, encarregada de l鈥檈nviament i gesti贸 del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, portabilitat, oposici贸, limitaci贸 o cancel路laci贸, pot sol路licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electr貌nic a l'adre莽a de correu electr貌nic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5猫 43003, Tarragona. T茅 dret a presentar una reclamaci贸 davant l鈥檃utoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relaci贸 a la protecci贸 de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de m脿rqueting. En fer clic a continuaci贸 per a subscriure's, vost猫 reconeix que la seva informaci贸 ser脿 transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui m茅s informaci贸 sobre les pr脿ctiques de privacitat de Mailchimp aqu铆.