Webinar: CLAVES para superar el EXAMEN de ENFERMERÍA FAMILIAR y COMUNITARIA por la vía excepcional

? WEBINAR EXAMEN FAMILIAR Y COMUNITARIA

Título del Webinar:

 • Claves para superar el Examen de la especialidad de Familiar y Comunitaria por la Vía Extraordinaria

Descripción: En este webinar, el enfermero Luis Javier González Fuente (Javi Matrón), explicará:

 1. Como estará estructurado el examen de la Especialidad de Enfermería FyC
 2. Que estrategia se deberá seguir en el examen para superarlo
 3. Claves para contestar las preguntas del examen

Fecha y Hora:

 • Lunes 22 de noviembre a las 18.00

Inscripción al Webinar: https://www.salusone.app/explora/webinars/claves-para-superar-el-examen-de-enfermeria-familiar-y-comu

? DESCARGA GRATUITA MANUAL ENFERMERÍA FAMILIAR Y COMUNITARIA

Ya puedes descargarte gratuitamente desde SalusOne el manual de Enfermería Familiar y Comunitaria que utilizan los alumnos del Centro de Alto Rendimiento EIR de SalusPlay.

Aunque este manual está dirigido a preparar al examen EIR, puede ser de utilidad para preparar el examen de la especialidad de Enfermería y Comunitaria por la vía excepcional.

Este manual está formado por 8 bloques:

 1. Conceptos de Salud y Salud Pública.
 2. Determinantes de Salud y tipos de Contaminación.
 3. Organización de la Atención Sanitaria y la Atención Primaria.
 4. Epidemiología y Enfermedades Infecciosas
 5. Principales Enfermedades Infecciosas
 6. Vacunas
 7. Enfermedades Crónicas y Cartera de Servicios
 8. Atención a Personas con Heridas Crónicas

Descarga del Manual: https://www.salusone.app/explora/descargas/manual-enfermeria-familiar-y-comunitaria—eir-202122

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.