BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 272 Sábado 13 de noviembre de 2021

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 272 Sábado 13 de noviembre de 2021 Sec. II.B. Pág. 140160
AUTORIDADES Y PERSONAL B. Oposiciones y concursos
MINISTERIO DE DEFENSA
Resolución 430/38418/2021, de 5 de noviembre, de la Subsecretaría, por la que se aprueba la relación provisional de admitidos y excluidos, y se designan definitivamente los Tribunales calificadores de los procesos selectivos para acceso, por el sistema general de acceso libre y estabilización del empleo temporal, a la condición de personal estatutario fijo, en plazas de la categoría de Enfermero/a, Fisioterapeuta y Terapeuta Ocupacional en la Red Hospitalaria de la Defensa, convocado por Resolución 400/38297/2021, de 21 de julio.

Butlletí en PDF

OLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 272 Sábado 13 de noviembre de 2021 Sec. II.B. Pág. 140288
AUTORIDADES Y PERSONAL B. Oposiciones y concursos
MINISTERIO DE SANIDAD
Resolución de 8 de noviembre de 2021, de la Organización Nacional de Trasplantes, por la que se aprueba la relación definitiva de admitidos y excluidos del proceso selectivo, por el sistema general de acceso libre, en el marco de estabilización de empleo temporal, para el acceso a la condición de personal estatutario fijo, en las categorías de personal sanitario facultativo, personal sanitario no facultativo y personal no sanitario, convocado por Resolución de 29 de junio de 2021.

Butlletí en PDF

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.