CODITA rep la Medalla de la Ciutat de l’Ajuntament de Tarragona

L’alcalde de la ciutat de Tarragona, Pau Ricomà , juntament amb la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament de la ciutat, Cinta Pastó,  ha fet aquest diumenge, 24 d’octubre, l’ acte d’entrega de la Medalla de la Ciutat al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

El Fòrum de la Colònia ha acollit aquesta entrega que vol ser un reconeixement a la dedicació, entrega i compromís personal de tots els infermers i infermeres de Tarragona que han lluitat contra la pandèmia de la COVID19.

La nostra presidenta, Lluïsa Brull juntament amb la Degana del Consell de Col·legis i vocal de la Junta, Estrella Martínez han recollit el guardó. I ha estat, Nuria Illamola, vocal també de la Junta del Col·legi qui s’ha dirigit a les autoritats i personalitats presents per agrair en nom de CODITA aquesta medalla.

Cal recordar que  la Medalla de la Ciutat s’atorga un cop a l’any amb l’objectiu de manifestar la gratitud de la ciutat envers individus o col·lectivitats que han dut a terme accions rellevants continuades en benefici de la ciutat.

Més informació:

https://www.tarragona.cat/la-ciutat/noticies/noticies-2021/lajuntament-atorga-la-medalla-de-la-ciutat-al-col-legi-dinfermeres-i-infermers-de-tarragona

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.