Webinar “Psoriasis, cuidados del paciente e impacto en su calidad de vida”

PSORIASIS,
cuidados del paciente e impacto en su calidad de vida
Fecha: Miércoles 27 de octubre de 2021 – de 17:00 a 19:00 h.

 

   
  Intervienen:

Avances en el tratamiento de la psoriasis: hacia el control completo de la enfermedad.

Dr. Álvaro González Cantero.
→ Especialista en Dermatología y Venereología del Hospital Universitario Ramón y Cajal de Madrid y del Grupo Pedro Jaén.


Seguimiento y cuidados del paciente con psoriasis.

D. Manuel Eros Rodríguez Fuentes.
→ Enfermero del Hospital Provincial Conxo de Santiago de Compostela.


Importancia de la formulación dermocosmética en el cuidado de la piel.

D.ª Mercedes Abarquero Cerezo.
→ Farmacéutica. Responsable de Comunicación Científica Cerave.

Modera:

D. Íñigo Lapetra.
→ Director Departamento de Comunicación del Consejo General de Enfermería.

Más información e inscripción

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.