Webinar ¿A quién y cómo vacunar este otoño-invierno?

No pierdas esta oportunidad e inscríbete ya al webinar “¿A quién y cómo vacunar este otoño invierno?“, que tendrá lugar el próximo jueves 14 de octubre. Una iniciativa del Consejo General de Enfermería y Pfizer dirigida a aquellos profesionales de enfermería que quieran conocer todos los detalles sobre sobre la vuelta al cole y la vacunación antimeningocócica tetravalente, así como profundizar sobre la vacunación en gripe y neumococo en la era de la vacuna del COVID-19. Reserva ya tu plaza y obtén tu certificado de asistencia con el sello de ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería.

¿A quién y cómo vacunar este otoño-invierno?
Fecha
Jueves, 14 de octubre de 2021 – de 17:00 a 19:00 h.
Intervienen:

Vuelta al cole y vacunación antimeningocócica tetravalente.

Dª. Virginia Mercedes González Ojeda.
– Pediatra. Centro Salud La Marazuela (Madrid). Perito Médico. Profesora asociada UFV (Universidad Francisco de Vitoria).

Vacunación en gripe y neumococo en la era de la vacuna del COVID-19.

Dª. Soledad Ochandorena Juanena.
– Directora Asistencia Enfermera, Área Noroeste. Servicio Madrileño de Salud.

Dª. Eva María Almán Ruiz.
Enfermera. Coordinadora del Grupo de Vacunas de ASANEC (Asociación Andaluza de Enfermería Comunitaria).

D. Fernando López Bertrán de Lis.
– Enfermero pediátrico. Centro de Salud de Atención Primaria Barrio del Pilar. Madrid.

Modera:

D. Íñigo Lapetra.
Director Departamento de Comunicación del Consejo General de Enfermería.

Tras las intervenciones, podrás trasladar tus preguntas a nuestros ponentes.

INSCRÍBETE AQUÍ
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.