– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

?聽Convocat貌ria especialitats 2021

Amb data 11聽de setembre de聽2021, ha estat publicada al Butllet铆 Oficial de l鈥橢stat (B.O.E),聽Orden SND/948/2021, de 8 de septiembre, por la que se aprueba la oferta de plazas y la convocatoria de pruebas selectivas 2021 para el acceso en el a帽o 2022, a plazas de formaci贸n sanitaria especializada para las titulaciones universitarias de grado/licenciatura/diplomatura de Medicina, Farmacia, Enfermer铆a y 谩mbito de la Psicolog铆a, la Qu铆mica, la Biolog铆a y la F铆sica.鈥

Les places convocades s贸n 1822 repartides entre les diferents especialitats, obst猫tric ginecol貌gica, salut mental, treball, pediatria,聽聽familiar i comunit脿ria i聽聽geriatria.

Els interessats podran realitzar electr貌nicament la presentaci贸 de sol路licituds a trav茅s de la seu electr貌nica del Ministeri de Sanitat, utilitzant el model 790, el qual el podeu obtenir gratu茂tament a:

Sol路licitud model 790

El termini de presentaci贸 de les sol路licituds ser脿 del 13 al 27 de setembre del 2021. La localitat de l鈥檈xamen per als aspirants catalans ser脿 Barcelona.

La prova ser谩 el 22 de gener del 2022.

Si voleu obtenir m茅s informaci贸, us adjuntem el link del B.O.E., on podreu fer les consultes que escaiguin:
Arxius

Butllet铆

Butllet铆

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD)


D鈥檃cord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d鈥檃bril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicaci贸 estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL路LEGI D鈥橧NFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu inter猫s. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligaci贸 legal, i es mantindran mentre no sol路liciti la seva cancel路laci贸 o oposici贸. L鈥檌nformem que aquestes dades seran tamb茅 compartides amb l鈥檈mpresa MAILCHIMP, encarregada de l鈥檈nviament i gesti贸 del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, portabilitat, oposici贸, limitaci贸 o cancel路laci贸, pot sol路licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electr貌nic a l'adre莽a de correu electr貌nic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5猫 43003, Tarragona. T茅 dret a presentar una reclamaci贸 davant l鈥檃utoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relaci贸 a la protecci贸 de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de m脿rqueting. En fer clic a continuaci贸 per a subscriure's, vost猫 reconeix que la seva informaci贸 ser脿 transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui m茅s informaci贸 sobre les pr脿ctiques de privacitat de Mailchimp aqu铆.