Nuevo curso en SalusOne “Síndromes Geriátricos”

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo 32 vídeos en calidad HD:

Tema 1. Síndromes geriátricos.

Tema 2. Inmovilidad

Tema 3. Síndrome confusional agudo

Tema 4. Caídas

Tema 5. Incontinencia urinaria

Tema 6. Desnutrición

Tema 7. Insomnio

Tema 8. Deterioro cognitivo leve

 

El contenido teórico de cada tema estará compuesto por:

 • Apuntes completos en formato web.
 • Apuntes completos en formato pdf descargable.
 • Apuntes resumidos.
 • Podcast o grabaciones de audio mp3.
 • Videos o clases multimedia mp4.

 

Objetivos generales

 • Ser capaz de prestar unos cuidados eficientes y seguros en el paciente anciano con un síndrome geriátrico.

 

Objetivos específicos

 • Ser capaz de identificar los principales síndromes geriátricos.
 • Ser capaz de prestar unos cuidados científicos en el paciente anciano con inmovilidad.
 • Ser capaz de cuidar de forma eficaz y segura a la persona mayor con un síndrome confusional agudo.
 • Ser capaz de prevenir las caídas en la persona mayor.
 • Ser capaz de prestar los cuidados necesarios a una persona mayor con incontinencia urinaria.
 • Ser capaz de prevenir la desnutrición en el anciano.
 • Ser capaz de cuidar a la persona mayor con insomnio.
 • Ser capaz de prestar los cuidados necesarios a la persona mayor con deterioro cognitivo leve.

 

EN ESTE ENLACE ENCONTRARÁS LOS 78 CURSOS DISPONIBLES, GRATUITOS PARA LOS COLEGIADOS DE CODITA

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.