– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Nuevo curso “Ciencias psicosociales aplicadas a los cuidados sanitarios” en SalusOne

Este curso incluyen los siguientes temas, incluyendo 37 vídeos en calidad HD:

 • Tema 1. Teorías y Modelos Psicosociales
 • Tema 2. Aspectos Psicosociales de la Conducta
 • Tema 3. Enfermedad y conducta de enfermedad
 • Tema 4. Relación Terapéutica. Enfermera como recurso terapéutico.

Objetivos generales

 1. Ser capaz de prestar los cuidados psicosociales adecuados a un paciente con trastornos de la conducta 

 Objetivos específicos

 1. Ser capaz de identificar los modelos conceptuales de la conducta humana. 
 2. Ser capaz de diferenciar los modelos biológicos de la conducta humana. 
 3. Ser capaz de explicar los procesos psicológicos asociados a la conducta. 
 4. Ser capaz de cuidar a un paciente con una situación de estrés. 
 5. Ser capaz de ayudar al paciente a generar conductas positivas respecto a la enfermedad. 
 6. Ser capaz de facilitar el duelo de un paciente como proceso de afrontamiento. 
 7. Ser capaz de prestar los cuidados necesarios en caso de situaciones estresoras como el embarazo y parto, el dolor y diferentes tipos de violencia. 
 8. Ser capaz de establecer una relación terapéutica con el paciente a través de herramientas comunicativas. 

Más información

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.