Si estàs vivint una situació de patiment emocional provocada per la COVID-19, truca’ns!

La cinquena onada de la COVID-19 arriba en un moment de gran esgotament físic i emocional que portem arrossegant des de fa molts i molts mesos. De nou, els professionals de la salut hem de fer front a l’enorme pressió assistencial, a la incertesa, a la dificultat per desconnectar i per conciliar la vida laboral i personal, a crisis i conflictes en els equips…

Sabem que aquest cúmul de sentiments, sensacions i emocions tan intenses poden arribar a sobrecarregar-nos i a desbordar-nos. Per mirar d’evitar arribar a aquest punt, volem recordar-vos que continuem al vostre costat si necessiteu atenció psicològica i que teniu a la vostra disposició diferents eines i recursos per ajudar-vos a exercir la vostra professió de manera saludable.

Més informació

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.