Arran de l’augment de contagis de COVID-19 entre sanitaris, CODITA fa una crida a no baixar la guàrdia.

En primer lloc volem posar en valor la tasca de les infermeres en la lluita contra la COVID-19 i la gran fita assolida en la campanya de vacunació.

Arran de l’augment de contagis de COVID-19 entre sanitaris des de CODITA us encoratgem a no baixar la guàrdia:

  • Limitant les interaccions socials
  • Evitant compartir sales d’us comú als centres de treball, i portar en tot moment la mascareta
  • Afavorint la vacunació dels nostres convivents
  • Seguint les recomanacions del Departament de Salut
Al mateix temps us recordem que des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona disposem d’un programa de suport psicològic a traves de la Fundació Galatea  i d’assessorament jurídic.

Moltes gràcies per la vostra dedicació!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.