CODITA fa una crida per reclutar infermeres a Tarragona i Terres de l’Ebre per a la vacunació

El Departament de Salut ha activat una nova crida d’infermeres per reforçar i avançar en la campanya de vacunació. En aquest context, el Col·legi d’Infermeres de Tarragona (CODITA) recull la petició, i posa el Col·legi a disposició per fer una crida a totes les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre que es vulguin sumar durant aquest estiu a la campanya de vacunació.

La situació actual amb una cinquena onada que està tensionant el sistema de salut coincidint amb el període vacacional, fa preveure una davallada d’infermeres en la campanya de vacunació, cosa que ha fet que el Departament de Salut faci una crida tant a infermeres en actiu com jubilades que es vulguin sumar a la campanya de vacunació.

Les infermeres interessades, no cal que es posin en contacte amb CODITA, sinó que es podran inscriure directament a través d’aquest dos enllaços:

Formulari infermeres en actiu

Formulari infermeres jubilades

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.