Postgraus en Pràctica Avançada d’Infermeria i Màster en Cuidatges Experts al Nen i l’Adolescent

El Màster en Cures Experts al Nen i Adolescent aporta un aprofundiment rellevant en l’àrea del cuidatge pediàtric, des de l’atenció a l’infant amb problemes de salut, a la comunitat i realització d’un Treball de Fi de Màster (TFM) el qual permet l’inici d’una investigació relacionada amb el ‘àrea pediàtrica.

Ofereix un itinerari modular, i per tant es pot cursar de forma completa o per mòduls (diploma 1 / diploma 2 / TFM). L’itinerari complet està format per dos diplomes més el projecte final de màster.

Aquest Màster compta amb la participació de docents d’alt prestigi internacional, membres de les diferents societats científiques d’Espanya relacionades amb els cuidatges del nounat, nen i adolescent.

Diploma de Postgrau en Pràctica Avançada d’Infermeria al Nen amb Problemes de Salut

Diploma de Postgrau en Pràctica Avançada d’Infermeria al Nen a la Comunitat

Màster en Cuidatges Experts al Nen i l’Adolescent

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.