– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Les infermeres de Tarragona valoren positivament l’anunci de Salut d’obrir la vacunació a tota la població major de 16 anys

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) comparteix la decisió de Salut i valora molt positivament que s’obrin les franges de vacunació a tota la població major de 16 anys donat l’increment des de fa dues setmanes dels casos positius.

Des de CODITA s’alerta que a l’Atenció Primària s’està observant des de fa 10 dies un increment dels casos i un augment de la càrrega de feina perquè s’estan fent més proves PCR i test d’antígens.

Per tot això, CODITA veu molt encertat que “s’hagi obert la vacunació a tots els majors de 16 anys que des d’avui ja poden demanar cita prèvia,  perquè cal vacunar quanta més gent millor, i el més aviat possible”.

El Col·legi aprofita per fer una crida a tota la població adolescent i més jove perquè es vacuni, donat que la vacuna és l’eina més eficient amb que, ara per ara, es pot controlar el virus i recorden que “encara estem en pandèmia i  necessitem la immunització col·lectiva per fer-hi front”.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.