Llei Eutanàsia, ja es poden iniciar els tràmits per a sol·licitar la prestació d’ajuda per a morir

Divendres 25 de juny va entrar en vigor la Llei de l’Eutanàsia.  Des del mateix divendres, el Departament de Salut posa a disposició de la ciutadania, una pàgina web per iniciar el tràmit per sol·licitar la prestació d’ajuda per a morir.

Pàgina web per iniciar el tràmit per sol·licitar la prestació d’ajuda per a morir:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Sollicitud-de-la-prestacio-dajuda-per-morir-eutanasia?category=75f95a84-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

Aquesta llei suposa el reconeixement del dret de les persones a disposar de la seva vida de manera autònoma, a tenir una vida digna, i a ser ateses respectant les seves conviccions i els seus valors.

CODITA, favorable a la Llei, entén que els professionals sanitaris han d’adoptar una actitud neutral, facilitar la informació necessària per ajudar al pacient i aplicar la seva voluntat de la millor manera. S’ha d’assegurar, igualment, que el motiu de la decisió no és la manca de recursos, i que la qualitat de l’atenció sanitària és la mateixa per totes les persones.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.