Informació desplegament Llei orgànica 3/2021 que regula l’eutanàsia

El 24 de març es va aprovar la Llei orgànica 3/2021 que regula l’eutanàsia i entra en vigència el proper dia 25 de juny. Des de la seva aprovació, el Departament de Salut amb el suport de la Comissió Assessora, ha liderat el model de desplegament de la Llei. Aquesta Comissió ha estat àmpliament representada per professionals, societats científiques, i col·legis professionals el que ha permès consensuar aspectes clau del desplegament.  Dins aquesta Comissió, el CatSalut ha desenvolupat els diferents circuits i materials informatius que facilitaran l’operativització de la prestació.

El llistat dels diferents materials i espais informatius al Canal Salut que s’han elaborat o que s’estan elaborant i que poden ser del vostre interès:

Conté informació sobre:

 • Per què aquesta llei
 • Aplicació i requisits
 • Procediment
 • Com i on es realitza la prestació
 • Altres casos
 • Professionals

Entre d’altres, en aquest espai web també hi ha disponible enllaços a:

Conté informació sobre:

 • El model assistencial per el desplegament on hi haurà disponible:
 • El protocol assistencial en format descarregable (pendent de publicació durant el dia d’avui o demà dins d’aquest apartat amb informació per professionals)
 • Una infografia-resum de tot el circuit pas a pas – Enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_Vida_saludable/Etapes_de_la_vida/final-vida/infografia-servei-ajuda-morir.pdf
 • La Comissió de Garanties i Avaluació
 • Informació sobre el registre i seguiment dels expedients de sol·licitud, on hi haurà disponible:
  • El manual d’us de l’eina PRAM que s’ha habilitat per a la gestió del cas (pendent de publicació durant el dia d’avui o demà dins d’aquest apartat per professionals)
  • Una videocàpsula explicativa de com accedir, donar-se d’alta i fer servir l’eina (pendent de publicació durant el dia d’avui o demà dins d’aquest apartat per professionals)

A més, està previst que en aquest espai web es publiqui:

 • Un document amb preguntes freqüents especifiques de professionals (pendent de publicació properament)
 • El protocol oficial per el desplegament de la llei (pendent de publicació properament)
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.