Acte al Parlament de Catalunya, amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang

El passat dilluns, 14 de juny,  el Parlament de Catalunya va celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang amb un acte que va comptar amb la conducció de la periodista Núria Solé, i on va reconèixer la tasca feta durant la pandèmia a diferents entitats i associacions vinculades amb la salut, drets socials i protecció civil.

L’acte es va iniciar amb el parlaments per part de:  Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya i Francesc Gòdia, president del Banc de Sang i Teixits.

Seguidament es va fer entrega de reconeixements a les diferents entitats i associacions, entre les que estava la infermera Estrella Martínez, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i que també és membre de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA).

Les entitats reconegudes per la seva tasca durant la Covid19 van ser:

 1. Associació Catalana de Municipis. Àstrid Desset, vicepresidenta de l’ACM
 2. Federació Catalana de Municipis. Olga Arnau, presidenta de la FCM
 3. Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Antoni Encinas, director del SEM
 4. Protecció Civil. Mercè Salvat, directora general de Protecció Civil
 5. Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. Estrella Martínez, degana del Consell
 6. Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Gustavo Tolchinsky, secretari de la Junta de Govern
 7. Àmbit Salut. Abigail Fargas, referent d’Atenció a la Ciutadania del Centre d’atenció primària Ramon Turró de Barcelona
 8. Àmbit Drets Socials: professionals de l’àmbit dels drets socials. Carme Leon, treballadora social
 9. Creu Roja a Catalunya. Santiago Sánchez, voluntari
 10. Banc de Sang i Teixits – Infermeria. Anna Bravo, infermera del Banc de Sang i Teixits
 11. Banc de Sang i Teixits – Recerca. Joan Garcia, director de recerca del Banc de Sang i Teixits

Al finalitzar aquestes entregues, va parlar Eduardo Garcia en representació de tots els guardonats.

La cloenda va anar a càrrec dels parlaments institucionals de Josep M. Argimon, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya i de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.