La candidatura Todas y Todos A1 on hi ha candidats de CODITA, guanya les eleccions al Ple del Consell General d’Infermeria

Aquesta candidatura que compta entre els seus candidats amb la presidenta de CODITA, Lluïsa Brull i amb el secretari, Gerard Mora, ha guanyat les eleccions al Consell General d’Infermeria per un 63% dels vots.

En Gerard Mora està com a vocal en representació de les infermeres responsables de cures generals, mentre que Lluïsa Brull està en representació dels col·legiats jubilats.

La votació va tenir lloc el passat dissabte i es va desenvolupar amb total normalitat. Els representats dels 52 col·legis provincials d’Infermeria van poden escollir al seus representants entre les dues candidatures que es presentaven: Todas y Todos A1 que ha guanyat les eleccions i “Por un CGE con futuro” que va obtenir el 37% del sufragi.

Més informació

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.