Webinar: El reto de la piel atópica: del diagnóstico al cuidado

Vuelve “En la piel de la Enfermera”. No pierdas la oportunidad e inscríbete ya en el webinar “El reto de la piel atópica: del diagnóstico al cuidado” que tendrá lugar el próximo 1 de junio. Una iniciativa del Consejo General de Enfermería y CERAVE dirigida a todos aquellos profesionales que queráis profundizar en los cuidados dermatológicos de la mano de expertos en este campo.

Tras el éxito de nuestro anterior evento, con más de 3.500 enfermeras inscritas, os invitamos a participar en este nuevo webinar en el que nos centraremos en una de las patologías de la piel más frecuentes, especialmente en la edad pediátrica: la dermatitis atópica.

Reserva ya tu plaza y obtén tu certificado de asistencia con el sello de ISFOS, el Instituto Superior de Formación Sanitaria del Consejo General de Enfermería.

Inscríbete aquí

El reto de la piel atópica: del diagnóstico al cuidado
Fecha
Martes, 1 de junio 2021 – 17:00 a 18:30 h.
Intervienen:

D. Álvaro González Cantero
Especialista en Dermatología y Venereología. Hospital Universitario Ramón y Cajal de Madrid/Grupo Pedro Jaén
Dermatitis atópica: claves de diagnóstico y tratamiento

Dª. Mª Cruz Pérez Llorente
Enfermera de la Unidad de Dermatología del Hospital del Río Hortega de Valladolid
Los cuidados de la dermatitis atópica a lo largo de la vida

Dª. Mercedes Abarquero Cerezo
Responsable de Comunicación Científica Cerave
Formulaciones: el impacto de la innovación en la calidad de vida

Modera:

D. Íñigo Lapetra
Director de Comunicación del Consejo General de Enfermería

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.