– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

El primer premi del concurs “Vols saber què investigo?” per a una doctoranda d’infermeria

El Doctorat de la Universitat Rovira i Virgili, conjuntament amb l’Escola de Postgrau de la URV i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació, ComCiència, han convocat la vuitena edició del concurs “Vols saber què investigo?” i que està adreçat a doctorands i doctorandes matriculats a la Universitat Rovira i Virgili amb l’objectiu que puguin donar a conèixer els seus projectes de recerca.

Els participants disposen de 4 minuts per presentar en forma de monòleg la seva tesi o el seu treball de recerca.

El concurs atorga uns  1.000 euros en premis i els tres finalistes gaudiran de la matrícula de tutela de tesi gratuïta al programa del doctorat.

Enguany, la infermera Elisabeth Torrubia, doctoranda de la Facultat d’Infermeria de la URV ha guanyat el primer premi del concurs amb “Em dol a l’ànima i altres formes de dir psicosomatització” on analitza la possible relació entre els factors psicosocials amb el gènere, de manera que entre d’altres qüestions es planteja si l’entorn afecta la salut dels homes i les dones de forma desigual.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.