Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària 31/05/2021

Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària 31/05/2021

DIA
31 de maig de 2021, dilluns
HORA
16:00 hores en primera convocatòria
16:30 hores en segona convocatòria
LLOC
Col·legi Oficial  d’Infermeres  i  Infermers
C/ Pau Casals,13 – 5è 43003 TARRAGONA

En compliment del que disposen els Estatuts Col·legiats vigents, en el seu article 13.3 relacionat amb els articles 13.6 i 14.b, em plau convocar-vos a petició de la Presidenta, a l’Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i província, que es celebrarà el dia i lloc especificats en aquesta convocatòria, i segons el següent ordre del dia:

 ORDRE DEL DIA

  1. Obertura de l’Assemblea
  2. Lectura i aprovació, si  s’escau,  de l’acta de  l’Assemblea  General Ordinària del  dia  26/03/2021
  3. Nova presentació i aprovació si s’escau, del nou pressupost estimatiu d’ingressos i despeses  de  l’any  2021, atenent a la proposta de reducció de quota col·legial proposada per la Junta de Govern, que passarà a ser de 49,50 € trimestrals
  4. Precs i preguntes

 


 

El nou pressupost estarà a la vostra disposició a la Seu Col·legial i a la pàgina web del Col·legi abans del dia de l’Assemblea. Per garantir les mesures sanitàries de protecció arran de la crisi sanitària del COVID-19, es prega confirmar assistència amb la suficient antelació.

Atentament,
Tarragona, 14 de maig de 2021

A continuació podeu descarregar:

Descarrega el Document Oficial de la Convocatòria

Nou pressupost d’ingressos i despeses exercici 2021

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.