– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Setmana Sense Fum. Aquest 2021 el lema es “Deixar de fumar, la teva altra vacuna”

Com cada any, del 25 al 31 de maig es celebra la Setmana Sense Fum. Aquest 2021 el lema es “Deixar de fumar, la teva altra vacuna”.

En plena pandèmia per una malaltia respiratòria com és la COVID19, ara més que mai, cal conscienciar-nos de la importància de deixar de fumar.

De fet, sabem que al mon cada any moren més de 7 milions de persones pel consum de tabac. Amb l’arribada de la pandèmia per la COVID19 molts son els estudis que s’han fet i publicat on s’ha vist que els fumadors tenen més probabilitats de desenvolupar i patir una COVID19 greu que si no son fumadors.

Per tant, enguany, més que mai “Deixar de fumar, la teva altra vacuna”.

A la pàgina web de http://www.setmanasensefum.cat/ hi ha tot de material a disposición per descarregar.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.