Vídeo Webinar: Dia Internacional de la Llevadora 5 de maig de 2021

La Comissió de Llevadores de CODITA, us convida a retrobar-nos per celebrar el Dia Internacional de la llevadora.

Ens veurem, online, el dia 5 de maig i aprofitarem per parlar de dos temes que ocupen no poques converses en aquests moments, la prescripció en l’àmbit de les llevadores i el relleu generacional de la professió en els pròxims anys.

Ens acompanyaran, el Gerard Mora, secretari del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona i el Dr Ramon Escuriet, llevador i Investigador responsable del grup de recerca GHenderS de la Universitat Ramon Llull.

Programa de la sessió:
16.00h-17.00 Prescripció infermera
On som i On anem. Protocol prescripció llevadores Gerard Mora . Secretari del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona i coordinador del desplegament de la prescripció infermera a Tarragona.

17.00h-18.00h Necessitem Llevadores
Situació actual i previsió de llevadores. L’especialitat d’Infermeria Obstètrico Ginecològica Dr Ramon Escuriet. President de la Comisión Nacional de Matronas i Director de la Formació Teòrica de matronas de Catalunya.

Per tancar la sessió, càmeres i micros oberts, brindarem junts pel dia Internacional de la llevadora. Prepareu la vostra beguda preferida!

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.