L’artista ebrenc, Ignasi Blanch, fa per a CODITA il·lustracions per celebrar el Dia Internacional de les Llevadores

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) va encarregar a l’artista ebrenc Ignasi Blanch 100 il·lustracions per agrair a les llevadores de la província de Tarragona la seva feina, especialment també en època de pandèmia. Des de CODITA es farà arribar aquestes il·lustracions a les llevadores

Ignasi Blanch està enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu pel que sent una profunda admiració. Com ell mateix diu “les infermeres son professionals molt properes, sempre estan quan les necessites”

Ignasi Blanch, un artista vinculat amb la salut

Ignasi Blanch va néixer a Roquetes, està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Durant tres anys va viure a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat. Va ser justament quan estava a la capital alemanya que es va produir la caiguda del mur, l’any 1989, i és l’únic artista espanyol que va hi va pintar un mural, que també es troba reproduït al seu poble natal.

L’any 2005 va crear el projecte “Humanitzem hospitals” amb l’associació AACIC de pares de nens amb cardiopaties congènites, aplicant la il·lustració de gran format a les habitacions, consultes i passadissos dels hospitals per als més petits.  El 2013, Ignasi Blanch va dirigir el projecte “Centres mèdics il·lustrats”, una proposta de l’Institut Català de la Salut i de la Diputació de Barcelona, per decorar totes les consultes, sales d’espera i passadissos de 2 plantes de pediatria dels CAPs de la Guineueta i el Besòs (Barcelona). Més recentment, el 2018 va publicar un llibre-CD solidari amb l’actriu i cantant Olivia Newton-John, LIV On, un treball conjunt en benefici de la recerca contra el càncer

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.