Actes celebració Dia de la Infermeria 2021

Els actes que es duran a terme amb motiu del Dia de la Infermeria 2021 són:

Dimarts, 11 de maig de 2021 de les 18.00 a 20.00 hores.
Webinar: Inquietuds legals de les infermeres

Aclarir conceptes sobre els diferents tipus de responsabilitat en la que es pot incórrer, en el decurs de l’exercici de la professió infermera.

CONTINGUTS:

  • Introducció. Marc normatiu de la professió infermera.
  • Problemes amb l’empresa on treballem (sector públic, sector privat). Responsabilitat Disciplinària.
  • Importància de la Pòlissa de RC. Responsabilitat Civil. Responsabilitat patrimonial de la institució sanitària.
  • Perquè es pot asseure una infermera al banquet dels acusats? Responsabilitat Penal.
  • Vigilem amb la protecció de dades.

A Càrrec de: TERE DÍAZ MONTILLA. Assessora Jurídica CODITA.

Inscripcions Webinar: Inquietuds legals de les infermeres

De l’1 al 15 de maig de 2021.
Concurs fotogràfic CODITA #socinfermerajolidero

Us animem a participar en el concurs fotogràfic que posem en marxa des de CODITA de l’1 al 15 de maig de 2021.
Per participar les infermeres col·legiades a CODITA, hauran de publicar una fotografia a Facebook, Instagram (compte públic) i/o  Twitter etiquetant a @codita_tgn i amb el hashtag  #socinfermerajolidero
Les fotografies hauran de mostrar el lideratge infermer en el nostre dia a dia.

Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Càmera Instax + lot de productes de TastanBox
  • 2n premi:  Lot de productes de TastanBox
  • 3r premi:  Lot de productes de TastanBox
Els guanyadors es donaran a conèixer per les xarxes socials de CODITA i/o per correu electrònic a partir del 20 de maig de 2021.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.