Infermeres de Tarragona publiquen a la Revista International Emergency Nursing

La Degana del Consell de Col·legis Oficials d’Infermeres i Infermers de Catalunya, i vocal de la Junta de CODITA, Estrella Martínez, conjuntament amb altres infermeres tarragonines han publicat l’article Emergency handover of critical patients. A systematic review.

RuthTortosa-Alteda, SílviaReverté-Villarroya, EstrellaMartínez-Segura, CarlosLópez-Pablo, MartaBerenguer-Poble. (2021). Emergency handover of critical patients. A systematic review. INTERNATIONAL EMERGENCY NURSING. Volume 56.

L’objectiu de l’estudi ha estat fet una revisió bibliogràfica de dades publicades del 2010 al 2019 i  analitzar el trasllat d’emergència de pacients crítics entre dues sales d’atenció crítica i d’emergència realitzat per infermeres d’emergència a tot el món i identificar les característiques d’aquests processos.

Les principals  conclusions son que el trasllat d’emergència no sempre es produeix en condicions que no son les recomanades pels experts, de manera que no és ni segur ni eficaç i, per tant, pot arribar a ser un greu problema per a la seguretat del pacient i d’una atenció de qualitat.

Podeu accedir a l’abstract de l’article aquí

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.