La presidenta de CODITA present en una trobada de Col·legi Professionals amb el Vice President, Pere Aragonés.

Lluïsa Brull, com a presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) i Estrella Martínez vocal de la Junta de CODITA i Degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya han participat en una reunió amb el Vice-President del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Hble. Sr. Pere Aragonès. De fet, aquesta trobada s’ha fet amb tots els presidents i  presidentes dels col·legi oficials tant de metges com d’infermeres, així com de farmacèutics i fisioterapeutes.  A la reunió també han assistit els degans des Consells de Col·legis d’aquests professionals.

La trobada respon a la proposta del Govern de la Generalitat de reunir-se amb sectors que creu han de ser estratègics en els propers anys.

Des dels Col·legis Oficials d’Infermeres i el mateix Consell de Col·legis d’Infermeres s’ha aprofitat la trobada per fer arribar al Vice-President el desig que aviat estigui format el nou govern, a qui demanen que solucioni antigues reivindicacions com som: la millora de les ràtios d’infermeres, el reconeixement de les categories professionals, que es destini major inversió en sanitat i que les infermeres que treballen a l’Administració Pública tinguin reconeguda la Categoria A, pròpia dels professionals que  disposen del grau universitari.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.