Atenció a l’estat emocional de les infermeres

La Fundació Galatea (https://www.fgalatea.org/ca/) ofereix tele suport psicològic a professionals de la salut en situació de patiment emocional com a conseqüència de la pandèmia. A més, us recordem que teniu al Programa Retorn, un servei d’assistència i ajuda per a problemes mentals i /o d’addicions.

Aquest Programa Retorn (https://www.codita.org/programa-retorn/) té per objectiu protegir els usuaris dels efectes perjudicials derivats d’aquesta problemàtica, tot garantint el seu dret a una assistència sanitària de qualitat per part de les infermeres des del punt de vista tècnic i humà. I alhora vetlla pel compliment estricte de les normes d’ètica de la professió infermera. El control d’aquestes malalties és necessari per garantir-ne l’aplicació.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.