Risk factors for teen suicide and bullying: An international integrative review

L’article Risk factors for teen suicide and bullying: An International integratives review que ha comptat entre els autors amb les col·legiades de CODITA Inca Cuesta, Maria Jiménez i Pilar Montesó s’ha publicat a la Revista “International Journal of Nursing Practice”.

Aquest estudi ha tingut per objectiu analitzar els factors de risc i protecció del suïcidi i l’assetjament juvenil. I la principal conclusió a la que arriben els autors és que el suïcidi resultant de l’assetjament és un problema de salut social i pública, de manera que els infermers i infermeres d’atenció primària i pediàtrica tenen la responsabilitat d’educar a professors i a pares per tal de promoure la detecció precoç, alhora que treballar per al desenvolupament de plans de prevenció i acció més eficaços.

Article:

Risk factors for teen suicide and bullying: An International integratives review Inka Cuesta RN Pilar Montesó‐Curto RN, PhD Erika Metzler Sawin RN, PhD Maria Jiménez‐Herrera RN, PhD  Montserrat Puig‐Llobet RN, PhD  Paulo Seabra RN, PhD  Loren Toussaint PhD

Enllaç per consultar-ho: https://doi.org/10.1111/ijn.12930

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.