Enquesta de la Llei d’eutanàsia

Recentment s’ha aprovat la Llei orgànica de regulació de l’eutanàsia, la qual entrarà en vigor el proper mes de juny. L’objecte de la llei és regular el dret de les persones que compleixin els criteris per sol·licitar i rebre l’ajuda necessària per morir, el procediment a seguir i les garanties que s’han de donar en tot el procés. Així mateix, la llei crea la figura de metge responsable, metge consultor i la Comissió de Garantia i Avaluació.

Els objectius d’aquesta enquesta són:

  1. Donar a conèixer la Llei de regulació de l’eutanàsia.
  2. Conèixer les opinions i els posicionaments de les persones professionals assistencials envers la Llei de regulació de l’eutanàsia.
  3. Identificar punts forts i punts febles en el procés de desplegament de la Llei.
  4. Donar elements per orientar les activitats de formació i divulgació de la Llei entre les persones professionals i les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i residencials.

Aquesta enquesta s’adreça als professionals de la medicina, infermeria, treball social i psicologia.

El temps aproximat per respondre a l’enquesta és de 10 minuts.

Les dades que es demanen es recullen de forma anonimitzada sense possibilitat d’identificar o redentificar la persona que la respon.

El responsable de l’enquesta és el Departament de Salut.

Enquesta de la Llei d’eutanàsia

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.