CODITA ha votat a favor d’una reducció de quotes col·legials als pressupostos del Consejo General de Enfermería

El 24 de març va tenir lloc l’assemblea de pressupostos del Consejo General de Enfermería, que com ja sabeu està envoltat de molta polèmica entre l’antic president i l’actual directiva, arribant inclús a instàncies judicials.
Al marge d’aquests procediments judicials que estant pendents de resolució pels tribunals competents, i sobre els que CODITA no es pot pronunciar perquè no hi té la informació derivada de font contrastada, s’ha considerat, segons la informació que se’ns ha facilitat a la totalitat dels presidents provincials per part de la Comissió Pressupostària Independent de l’executiva actual, que l’aprovació per part del Col·legi, dels pressupostos actuals beneficiaven als nostres col·legiats, ja que impliquen una reducció en l’aportació dels pagaments al Consejo d’un 15% 
La junta de govern del CODITA ha decidit que aquesta reducció tingui una implicació directa en les nostres col·legiades.
 
Destacar que tots aquells col·legis que han votat en contra dels pressupostos, també es veuran beneficiats d’aquestes mesures donat que s’han aprovat per majoria.
Restem a la vostra disposició si requeriu algun aclariment.
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.