Salut fa una crida a infermeres jubilades que vulguin participar en la campanya de vacunació

El Departament respon així a les nombroses peticions que han rebut. També han activat un formulari d’inscripció per a infermeres en actiu que no es van poder apuntar en la primera i la segona crida i un altre per poder-se donar de baixa. Les infermeres jubilades que participin en la campanya han d’estar col·legiades.

El Departament de Salut, en una carta de la directora general de Professionals de la Salut, Montserrat Gea, ha demanat la col·laboració del CODITA i la resta de col·legis professionals d’infermeres catalans per fer una crida a infermeres i infermers en situació de jubilació. que vulguin sumar-se a participar en la campanya de vacunació de la covid-19. D’aquesta manera, Salut ha activat un formulari per donar resposta a nombroses peticions que ha rebut per part d’infermeres jubilades que s’han ofert per poder vacunar. Aquestes infermeres col·legiades han d’estar col·legiades. CODITA ofereix col·legiació gratuïta per a les infermeres jubilades que es reincorporin a l’activitat assistencial per fer front a la pandèmia.

D’altra banda, Gea ha comunicat que el Departament de Salut també ha rebut peticions d’infermeres en actiu que no es van poder apuntar a la primera i la segona crida, però que ara estarien en disposició de fer-ho. Per tal de recollir les seves dades, han activat un nou formulari d’inscripció per tal de poder incorporar-les.

Les infermeres que ja s’han apuntat a la primera i segona crida no és necessari que es tornin a inscriure. Tot i així, si alguna persona es vol donar de baixa perquè hagi canviat la seva situació, ho pot fer comunicant-ho a través d’un formulari de baixa.

La directora general de Professionals de la Salut demana fer extensiu “el nostre afecte i reconeixement a totes les infermeres i infermers de Catalunya.”

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.