– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Posicionament assumpte Consejo General d’Infermeria

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres

Recentment alguns de vosaltres heu tingut coneixement de tot un seguit de notícies relacionades amb la gestió del CGE dels últims anys, referents  a l’anterior president i també amb l’actual directiva.

El CODITA, en primer terme lamenta que s’estigui donant aquesta imatge de la infermeria en l’àmbit nacional, i més encara en els moments actuals de pandèmia, on el col.lectiu necessita suport i garanties de què els seus interessos col.legials estant ben gestionats.

Per aquest motiu, hem estat d’acord en la posada en marxa d’un codi de transparència i bon govern, que engegui un seguit de mecanismes de control i supervisió de totes les accions i actuacions que el Consejo dugui a terme a partir d’ara.

Els col.legis provincials estem obligats per imperatiu legal, segons la normativa vigent i també per mandat directe del Tribunal Suprem, a fer les corresponents aportacions econòmiques a aquest organisme, totes elles provinents de les quotes col.legials que totes les infermeres tarragonines paguem trimestralment.

A partir d’aquesta premissa, no tenim cap mecanisme a l’abast, per a poder contrastar amb les suficients garanties, si tota la informació que està sorgint a la llum, és certa o manipulada.

Esperem que aquesta guerra creuada entre antics i actuals dirigents del CGE, acabi ben aviat, i sigui quin sigui el resultat de tant de conflicte, es tingui la capacitat de reconduir la situació, per a posar-se en el camí de treballar de manera immediata en benefici i interès de les necessitats reals de les infermeres, que són la pedra angular del bon funcionament del sistema sanitari del país.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.