Estrella Martínez, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i vocal del CODITA, també demana el reconeixement del nivell A1 de les infermeres

Amb aquesta petició, la degana del Consell es suma a la petició aprovada pel Ple del Consejo General de Enfermería, on s’exigeix al Ministerio de Sanidad que es modifiqui la Llei d’Ordenació de les Professions Sanitàries (LOPS) per tal que l’Administració Pública reconegui el nivell A1 a les infermeres i infermers.

Cal recordar que aquest nivell permet opositar a llocs de treball de categoria més alta, amb funcions de gestió, inspecció, execució i control.

  Tant des del Consejo com des del mateix Consell, en nom de la seva Degana, Estrella Martínez, es considera que és una discriminació que l’Administració no reconegui el nivell A1, quan infermeria és una titulació de grau des de fa 10 anys; i alhora entén que és  imprescindible modificar el text de la LOPS per tal d’acabar amb la diferenciació entre llicenciatures i diplomatures, quan aquestes distincions acadèmiques ja no existeixen i ara tot son graus.

D’alta banda, la Degana del Consell, Estrella Martínez, també es mostra partidària de reconèixer l’especialitat d’infermeria en cures-mèdico quirúrgiques, que tot i ser creada l’any 2005 segueix pendent de desenvolupament. En aquest sentit, la Degana està d’acord amb que cal vincular les especialitats infermeres als llocs de treball, i per tant, crear les categories professionals específiques para a cada lloc especialista.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.