Convocatòria d’Assemblea General Ordinària 26/03/2021

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària 26/03/2021

DIA
26 de març de 2021, divendres
HORA
17:30 hores en primera convocatòria
18:00 hores en segona convocatòria
LLOC
Col·legi Oficial  d’Infermeres  i  Infermers
C/ Pau Casals,13 – 5è 43003 TARRAGONA

En compliment del que disposen els Estatuts Col·legiats vigents, em plau convocar-vos a petició de la Presidenta, a l’Assemblea General Ordinària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i província, que va quedar ajornada el passat mes de març, que es celebrarà el dia i lloc especificats en aquesta convocatòria, i segons el següent ordre del dia:

 ORDRE DEL DIA

  1. Obertura de l’Assemblea
  2. Lectura i aprovació, si  s’escau,  de l’acta de  l’Assemblea  General Ordinària del  dia  03/07/2020
  3. Informe auditoria
  4. Memòria activitats any 2020
  5. Presentació i aprovació,  si  s’escau,  del  tancament  de  l’exercici  de  l’any  2020
  6. Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost estimatiu d’ingressos i despeses  de  l’any  2021
  7. Precs i preguntes

 


 

El pressupost estarà a la vostra disposició a la Seu Col·legial  i a la  pàgina web  del  Col·legi abans del  dia de  l’Assemblea. Per garantir les mesures sanitàries de protecció arran de la crisi sanitària del COVID-19,  es prega confirmar assistència amb la suficient antelació.

Atentament,
Tarragona, 10 de març de 2021

A continuació podeu descarregar:

Descarrega el Document Oficial de la Convocatòria

Informe Auditoria 2020

Pressupost d’ingressos i despeses exercici 2021

Teniu a la vostra disposició la Memòria Visual resum de l’any 2020.

Visualitzar

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.