La prescripció infermera en l’àmbit ICS arriba a Terres de l’Ebre de la mà de l’EAP de Flix.

Aquest ha estat el primer Equip d’Atenció Primària de Terres de l’Ebre que ha implementat la prescripció infermera.

Cal recordar que el govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar  el 28 d’agost de l’any 2019, el Decret pel qual es regulava el procediment d’acreditació de les infermeres i els infermers per a la prescripció.

La implementació d’aquest Decret comença a ser ja una realitat, si bé de forma progressiva. A Terres de l’Ebre, les infermeres i infermers de l’equip d’atenció primària de Flix de l’ICS ja poden prescriure.

Cal recordar també el paper del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) que ha consensuat amb la Direcció d’Atenció Primària un calendari d’adequació per tal que totes les infermeres dels diferents EAP de les Terres de l’Ebre puguin fer prescripcions a final de maig de 2021.

Més informació

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García. Banc d’Imatges Infermeres
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.