Webinar: ACOMPAÑAMIENTO ENFERMERO DURANTE LA PANDEMIA COVID-19

La Dra. Marisa de la Rica presentará los resultados de un proyecto en el que se investigó el acompañamiento enfermero en los últimos momentos vitales de pacientes con COVID-19.
La Dra. Marisa de la Rica es enfermera en el Instituto de Investigación Sanitaria de Aragón, presidenta de AECPAL, vicepresidenta de SECPAL y vocal de geriatría del Colegio de Enfermería de Zaragoza.

Ponentes:

  • Dra. Marisa de la Rica Escuín
    Enfermera en el Instituto de Investigación Sanitaria de Aragón, presidenta de AECPAL, vicepresidenta de SECPAL y vocal de geriatría del Colegio de Enfermería de Zaragoza.
  • Carlos Valdespina Aguilar
    Enfermero y Director de SalusPlay. Moderador del Webinar.

Fecha/Hora: Jueves 04/03/2021 a las 17:00 horas

Inscripciones

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.