– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Novetats de la Fundació Galatea Febrer 2021

Els usuaris valoren com a “excel·lent” el servei de telesuport psicològic a professionals de la salut
Davant els bons resultats i la satisfacció dels usuaris, el programa seguirà a disposició dels professionals de tot l’Estat almenys fins al juny de 2021. Des de l’inici de l’emergència sanitària originada per la pandèmia de COVID-19, els professionals del servei han atès més de 1.000 usuaris i han efectuat més de 4.000 intervencions.
Més informació

Noves sessions de l’Àgora Galatea, obertes a tots els professionals de la salut i de l’àmbit social
L’Àgora Galatea és un espai virtual de participació, pensat per a la intervenció entre iguals, i que s’adreça a tots els professionals de la salut i de l’àmbit social. Cada dijous ens troben per compartir experiències i reflexions al voltant de la situació de gran pressió assistencial i emocional que ha provocat la COVID-19. Entre tots busquem eines i recursos per fer front a la nova realitat amb una mirada oberta, positiva i saludable.
Més informació

Segona edició del Programa d’autoconeixement basat en mindfulness
La regulació de les pròpies emocions constitueix un aspecte fonamental en el desenvolupament de competències per a l’exercici professional efectiu i el benestar de pacients i professionals. Els principis i la pràctica del mindfulness permeten aquest tipus d’enfocament. Aquest programa, impartit per la doctora en Psicologia, Jenny Moix, consta de 10 píndoles online que estaran disponibles fins al 28 de febrer.
Més informació

Gestió emocional en temps de pandèmia: píndoles per construir el nostre equip de protecció emocional
Vivim temps complexos des de molts punts de vista, també des de l’emocional. Per això, hem preparat una sèrie de càpsules per tal de gestionar millor les nostres emocions.La idea és que siguin finestres imaginàries que ens ajudin a deixar de costat la por, la ràbia o la preocupació, i ens motivin a construir el nostre equip de protecció emocional.
Més informació

Nova formació online en competències i habilitats de gestió emocional i relacional
El benestar personal i professional estan determinats, en gran part, pel desenvolupament de les competències emocionals i relacionals. En aquesta formació, que és online i que consta de 3 sessions de dues hores, es donaran eines per augmentar els recursos personal i relacionals per fer front a situacions d’alt impacte emocional.
Més informació

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.