– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona en contra d’aixecar les mesures del PROCICAT per assistir a un míting polític

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) entén que cal garantir el dret de participació política perquè és un dret fonamental, però demana que no s’aixequi la mesura del PROCICAT de restricció de mobilitat municipal per assistir a cap míting polític, i per això demana als partits polítics que facin els seus míting telemàtics, evitant la mobilitat que afavoreix l’expansió del virus de la COVID19.

A més, CODITA vol expressar que, malgrat el dret fonamental a votar, és del tot injustificable plantejar unes eleccions a Catalunya en un moment com l’actual en el que està en risc el col·lapse hospitalari.

Finalment, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) apel·la al sentit de responsabilitat de la població i els hi demana que evitin al màxim la seva mobilitat.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.