Serveis assistencials i activitats preventives i de promoció de la salut de la Fundació Galatea

La Fundació Galatea amplia el seu conveni de col·laboració amb La Fundació “La Caixa” per al servei de TeleSuport Psicològic a professionals de la salut i de l’àmbit social.Un servei que vol donar resposta i acompanyament a preocupacions i pors dels professionals, que es manifesten sovint amb ansietat, estrès, angoixa i, fins i tot, depressió. El servei s’ofereix per videoconferència, amb sessions d’entre 20 i 30 minuts. Entre el 16 de març i el 31 de desembre de 2020 hem atès 984 usuaris i hem efectuat 3.720 intervencions. Els professionals hi poden accedir a través del telèfon 900 670 777 de dilluns a divendres, de 9 a 21h. Una xarxa de 42 psicòlegs s’encarrega d’atendre les consultes.

Alhora, la Fundació Galatea anuncia una sèrie d’activitats pels propers mesos.

1)    Àgora Galatea: Sessions programades el 21 i el 28 de gener, de les 18 a les 19h30. Inscripció gratuïta.

Espai telemàtic, pensat per a la intervenció entre iguals i en el qual els professionals de la salut de tota mena podem parlar i escoltar, compartir experiències i emocions, reflexions que ens ajudin afrontar la nova realitat amb una mirada oberta i orientada cap a un concepte ampli i positiu de salut, entesa aquesta com a recurs necessari per a l’exercici professional en el medi laboral.

La reflexió conjunta sobre la base de l’experiència, el diàleg i la identificació dels recursos disponibles són eines fonamentals per a enfortir l’eficàcia col·lectiva, el suport social i la capacitat d’incidir en la transformació i millora de la realitat.

Les sessions, desenvolupades a través de videoconferència i de 90 minuts cadascuna d’elles, són conduïdes per professionals de la Fundació Galatea.

La participació a les sessions és voluntària, pot ser puntual i sense cap compromís de continuïtat. 25 participants com a màxim.

2)    Curs autoformatiu de Mindfulness: de l’1 al 28 de febrer els participants podran accedir a 10 sessions online. Inscripció gratuïta.

L’objectiu és conèixer i prendre consciencia de com funciona la ment. A través d’aquest coneixement i la presa de consciència se’ns obriran les portes per arribar a l’aquí i ara, a acceptar en comptes de resignar-nos i a perdonar-nos a nosaltres i als altres.  

Deu sessions online de deu minuts aproximadament. Les sessions estaran gravades i s’hi podrà accedir a través d’un enllaç privat de Youtube que estarà actiu durant 4 setmanes.

Es tracta d’un format curt amb sessions breus donat que no es faran grans explicacions sinó que ens dirigirem directament a les idees essencials. Es tractaran conceptes clau que, profundament integrats, ens ajudaran a conèixer-nos i relacionar-nos millor amb nosaltres mateixos, i en conseqüència amb els altres.

3)    Seminari  en competències i habilitats de gestió emocional i relacional: 3, 10 i 17 de febrer, de 16:00 a 18:00. Inscripció gratuïta.

Espai en què els professionals puguin augmentar els recursos personals i relacionals per a fer front a les situacions d’alt impacte emocional que són inherents al treball que duen a terme i, especialment en el moment actual de crisi sanitària i social.

Els participants podran: identificar i comprendre les variables individuals, relacionals i contextuals que tenen impacte sobre el benestar emocional; reconèixer les habilitats necessàries per poder regular-se emocionalment i reflexionar sobre aquestes; proporcionar eines i activar els propis recursos per tal de desenvolupar aquestes habilitats.

Tres sessions telemàtiques síncrones de 2 hores de durada amb participació en directe dels assistents. Màxim 20 participants.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.