Webinar: VACUNAS FRENTE AL CORONAVIRUS

Webinar: VACUNAS FRENTE AL CORONAVIRUS

Fecha: jueves 21 de Enero del 2021 a las 18.00 h

Descripción: José Antonio Forcada Segarra, presidente de la Asociación Nacional de Enfermería y Vacunas (ANENVAC), explicará los aspectos más relevantes de las diferentes vacunas frente al SARS-CoV-2, incluyendo su forma de administración, la manera de conservar las vacunas y las posibles reacciones adversas.

Ponentes:

  • Jose Antonio Forcada Segarra
    Enfermero y Presidente de la Asociación Nacional de Enfermería y Vacunas (ANENVAC).
  • Carlos Valdespina Aguilar
    Enfermero y Director de SalusPlay. Moderador del Webinar.

El viernes de la semana pasado se completaron las 500 plazas para el webinar “VACUNAS FRENTE AL CORONAVIRUS”, que se realizará este jueves a las 18.00 (Hora Peninsular).

Teniendo en cuenta la gran demanda, nos hemos organizado para poder emitir el webinar no solo a través de Zoom, sino también en abierto a través del canal de Youtube de SalusPlay.

Si alguna colegiada quiere tener acceso, simplemente lo que tiene que hacer es entrar este Miércoles a las 18.00 en el canal de SalusPlay de Youtube a través del siguiente enlace ?  Ver Webinar “VACUNAS FRENTE AL CORONAVIRUS”

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.